Altenburg Bedrijfsadvies regelt de best passende financiering voor u.

Financieringen

Altenburg Bedrijfsadvies regelt de best passende financiering voor u.
Altenburg Bedrijfsadvies regelt financieringen die specifiek bij u passen. Daarbij kijken wij naar verschillende vormen van financiering, geschikt voor uw bedrijf.Banken verstrekken nog steeds het merendeel van bedrijfsfinancieringen. Bedrijfsfinanciering wordt echter niet meer uitsluitend en alleen door banken gedaan, maar vaak in combinatie met alternatieve financieringsproducten, zoals crowdfunding. Daarnaast zijn er diverse partijen die inspelen op de veranderde markt, zoals pensioenfondsen, die achtergestelde leningen verstrekken zonder voorwaarden, om met name het MKB in Nederland te ondersteunen. Ook zijn er professionele leasebedrijven, die gebruikt materieel financieren, waardoor er meer financieringsruimte ontstaat voor uw bedrijf.

Altenburg Bedrijfsadvies heeft naast directe lijnen met de traditionele financiers ook contacten met een groot aantal alternatieve partijen zoals bovengenoemd. Ook heeft Altenburg Bedrijfsadvies een groot netwerk van private investeerders.

Altenburg Bedrijfsadvies, Diepenbrockstraat 10, 5151 KE Drunen. E-mail. Tel. 06 55 76 49 05Tel. 06 55 76 49 05. Kvk 68127537. Algemene voorwaarden