Altenburg Bedrijfsadvies begeleidt u bij een succesvolle overdracht.

Bedrijfsopvolging

Altenburg Bedrijfsadvies begeleidt u bij een succesvolle overdracht.
Bedrijfsopvolging is een ingewikkeld en vaak ook emotioneel proces, zeker als het gaat om een overdracht aan familie. Een goede en gestructureerde voorbereiding door specialisten draagt bij aan een succesvolle overdracht. Altenburg Bedrijfsadvies ondersteunt u met onafhankelijk en gedegen advies ten aanzien van de waardebepaling, het opstellen van een duidelijk opvolgingsplan, her)financiering en fiscale, juridische en andere vraagstukken. Ook begeleiden we u bij de daadwerkelijke overdracht van zeggenschap en de uitvoering van het opvolgingsplan.

Continuïteit gewaarborgd

Met oog voor verhoudingen en belangen van alle betrokkenen, begeleiden de experts van Altenburg Bedrijfsadvies u op daadkrachtige wijze tijdens het gehele proces. We zijn klankbord, vertrouwenspersoon en tevens de externe partij die de voortgang bewaakt en erop toeziet dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zodat de continuïteit gewaarborgd blijft.

Altenburg Bedrijfsadvies, Diepenbrockstraat 10, 5151 KE Drunen. E-mail. Tel. 06 55 76 49 05Tel. 06 55 76 49 05. Kvk 68127537. Algemene voorwaarden